top of page

'Mijn kat maakt keukenkastjes open!'

Master Mind

De Master Mind is bereid om veel moeite te doen voor zijn voer en heeft dus veel mentale uitdaging nodig. Hij leert razend snel hoe hij met zijn lichaam objecten kan manipuleren. Ze zijn vaak mens en voer gericht en weten ook daarbij het één en ander af te dwingen. Pas dus op dat je niet in de val trapt van de master mind! ;)

 

Het leuke aan de master mind is dat je een hele hechte band met hem

kan opbouwen. Net zoals met een hond kan je hem trainen, maar moet je dus ook heel consequent zijn. Het trainen van katten is wel een vaardigheid en kost tijd om goed onder de knie te krijgen. Maar hoe leuk is het als jouw vriendje het geven van een high five goed beheerst?   

Petgeek Furious Mouse

Interactief speelgoed

Ook wel elektronisch speelgoed genoemd. Handig als je zelf even te druk bent met iets anders.

 

Voor de master mind zijn de Petgeek Furious Mouse en Trixie Dog Activity Memory zeer geschikt. Ook de master mind heeft beweging nodig en voerpuzzels voor honden zijn vaak ook geschikt voor katten. Net weer even een tikkeltje anders.

Trixie Cat Activity Turn Around en Roller Bowl

(level 3 voerspellen)

Deze voerspellen zijn echt voor de slimste! De meeste voerspellen zullen voor de master mind een eitje zijn, maar dit is andere koek. Je zal dus even moeten laten zien hoe het moet. Het vergt soms even wat tijd om ze aan te leren. Een leuke uitdaging voor jullie beide.  Aan de slag dus!

Trixie Cat Activity Turn Around
Grabbelton met kattenafbeelding

Grabbelton

Eindelijk een doel voor het oud papier. Neem een (lage) grote doos en vul deze met propjes, wc rolletjes en keukenrollen. Leg vervolgens een tiental snoepjes goed verborgen tussen het ‘afval’ en zet de doos op de grond. De master mind doet de rest.

Download hier de volledige folder!

bottom of page